May (05/2015)

Ak nerozumies textu dole, alebo ho nevies rozlustit asi si necital este povinnu castΒ INTROΒ kde sa dozvies ako desifrovat text

Na tak po dlhsej odmlke zase πŸ˜€ dnesak tu toho nebudem moc pisat , lebosa mi popravde moc nescea isol by som si kuknut asi enajky film takto an vecer. No do skoly uz nechodime ako som pisal uz minule,tak to zase zopakujem πŸ˜€ a naposledy som pisal ze nam Lucia prestala piect..

Toto som nasiel na druhy den po tom ako som “publikoval” henten “clanok” doma v kuchyni πŸ˜€ Aspon setcia vidime ake maju “media” silu. πŸ˜€ Ako dokazala jedna trapna stranka petrulak.com ovplyvnit Luciu. 

May in Vancouver

A tak sa mi zda ze naposledny som pisal daco o totych fetakoch a marihuane atd, a no hned na druhy den ako 20 aprila dvatisic patnast tu maji nejaku velku “slavnost” a setcia tu na namesti spolocne fajcili travu, mestom sa povznasal riadny kandel,skoda ze som tam prisiel sa tam prisiel kukut az na koniec:D TUNA si o tom mozete daco precitat, voal sa to proste four – twenty, viac o tom neviem.

May in Vancouver

No a bol tu este ten Sun Run (10k). 40 000 ludi bezalo, tolko som este po kope veruze nevidel ludi. Proste plne mesto ludi. sranda. No a tak 2 mesace pred startom som mal v plane zabehnut to za 38 ci 37 ci kolko minut ze bysom bol nejako v predu dobre, ale tak kedze som podcenil trening a bol behat dokonca az raz, moje “naplanovany” cas som nezabehol.No este toto, ze sa mi cely cas pocas behu chcelo chcat lebo rano som vypil asi 2 litre vody na X reku aby som nastartoval organizmus. Nevadi no πŸ˜€ zabehol som to za 42:52 co neni zle , ale neni to ani t co som chel. Kazdopadne som dobehol na 737 miest z 39 095 co je 640 z 17 900 medzi chlapmi a 139 z 2640 medzi chlapmi 25-29 rokov. Fuha tolko cisiel. No ale Milan co ma tam vlasne zobral, to dal za 39:19 a dobehol na 281 mieste. Dobre Milan dobre. πŸ™‚ NO a samozrejem ako spravni slovaci sme si tu vytvorili “allstars” Slovakia team πŸ˜€

May in Vancouver

No a este som robil stahovaka jeden piatok. Pomahal som jednemu kamosovi – Misovi (kery ma babku na peresi v Kosicoch) sa prestahovat. Tak sme isli do ikey po veci co potreboval. Vravel mi ze tam bude aj velky matrac, taky tvojmetrovy, tak reku jasne pohodka to zmestime, neboj sa nic. No ked sme dosli do tej ikey a na koniec som uvidel ten matrac, tak som zacal pochybovat ci to secko do Falcon-a narveme. No a Miso si to zaplatil, priviezli sme to pri auto a vtedy to prislo. HMM TO MI NEJAKO NEVYCHADZA . No to auto to proste nemohlo fyzicky pojmut hentaky matrac.:D Ono by sa to tam dalo neajko jednoducho poohybat keby si herr Michal nevybere matrac kery mal pol metra na hrubku, sak pre kvalitny spanok πŸ˜€ No ale tak kapitovalt som hned nescel a proste sme to tam asi 15 minut pchali tlacili. Rozthol som si opasok (2,9 dolara zo sekacu, no cert ho ber) a este rifle (tie este nosim lebo sak aj tak tam uz bola jedan diera na riti a druha na boku, a jedna nova na kolene tomu predsa neuskodi :D) No a proste sme to tam mestili, akurat sme museli zrovnat sedacku vodica a spolujazdca s podlahou. Secko sme tam mestili s prehladom. Cesta do baraku trvala asi 30 minut, ludia nam kukali do auta a zavideli krasny matrac s smiali sa no proste pohodicka. POhodicka az do chvile dokial sme v dialke pri zastavke autobusovej nezbadali zelene vesti a policajtov v nich. Obom nam asi stislo prdele (teda men urcite), lebo s tym co sme mali za chrbtom by nam zobrali asi aj rodne listy. No ale nastastie nas nezastavili, lebo sme isli podla predpisov. Oni merali, sraci πŸ˜€ No a tak .

May in Vancouver

Matrac precnieval trosku do predu, ale iba trosicku πŸ˜€

May in Vancouver

Sem pojdem dakedy v noci, toto sa mi velmi pacilo taky vyhlad na vancouver. Nejako sme tam zabludili ked sme hladali jednu lezecku lokalitu, reku sme samozrejme nenasli πŸ˜€

May in Vancouver

Teraz dalej sem slahnem nejake fotky co som sa bol snowbordovat vo Whistleri. Bol som tam sam, teda nie sam ale s ludmi co som videl prvy krat v zivote, Lucia a Misulo tu sobotu robili. Dakde na Facebook pisali ze tam je listok za polovicu (66 dolarov ci kolko) , a ze polka strediska je zavreta a ze tam idu tak reku idem s nimi! A ako pohodka bola, taka jarna majova lyzovacka. No ale proste aj tak 66 dollars za hentaky kopec a sovietske lanovky, no nech sa nehambia a keby mam platit za ten listok 130 doalrov tak mi asi vytrhne srdco. Ked som bol tak pred rokom na jar vo franci v “Les 3 valles” kde som kazdy den jazdil na inej zjazdovke a vozil sa fancy lanovkami a zaplatil 45 euri za listok ci kolko no prostye je to neporovnatelne. NO nevadi, ale scel som sa kuknut na ten whistler kedze je to vraj najvacsie stredisko v severnej amerike. No tak som tam bol. Je tam pekne sa sicko, ale pripadalo mi to byt dost male a za tych 130 dolarov za listok by som cakal daco uplne ine , vivat Aply πŸ™‚ Kanadania sa maju veru este co to poducit.

May in Vancouver
May in Vancouver
May in Vancouver
May in Vancouver
May in Vancouver

V sekond hande som si kupil nejaku “peckovu” hudbu (Vivaldi,U2, AC/DC ( vo vnutry bolo ale CD Beach Boys – a to CD ej doskriabane dost takze nejde) a Chopin-a).

May in Vancouver

Poslednych par dni sme boli viac menej vkuse liezt. Dali sme si prve take dlhsie viac dlzkove lezenie. Malo to 5 dlziek a nebolo to nic hardcore, skorej sme chceli odtestovat ako sa budeme ksichtit ked budeme dadke vysiet a pod nami nebude 100 m nist iba vzduch πŸ˜€ A tak. A bola to pohoda celkom. Je to setko iba o psychike.

To je Michal niedke na zaciatku. A pred nami zacali liezt take babky, mohli mat tak 60 – 70 typujem, no proste typkine.

May in Vancouver

Banovecky jarmok. Prehadzovanie gear-u , vystroje z cloveka A na cloveka B.

Sak to najvacsi davac v kanade πŸ˜€ a v zadu je squamishske udolie.

Sak to druhy najvacsi davac v kanade πŸ˜€

Najvacsi davac v kanade sa dere dopredu πŸ˜€

Stand.

Druhy najvacsi davac.

Druhy najvacsi davac a vrch, akurat nam zapadalo slnko, pekne bolo.

Vyhlad.

Ideme dole

Po ceste domov sme videli hentu lod, ono to tahalo asi tak 1000 kmenov stromov, ledva sa to hybalo.

Potom sme boli liezt este s Luciu a Matom (aka BC) z Kosic kereho sme tuan stretli raz na indoor stene a odtety s nama chodi liezt. Setcia su to vlasne vychodniari. Aj ja som na polku vlasne, doly je na 3/4 vraj a lucia ta asi neni. No skoda:D no a one co som to chel povedat , jaj no ze sme boli liezt a nasli sme taku lokalitu, kera neni v ziadnej knizkea nidke na internete a proste nikde zdokumentovana. Ako keby ani nexsituje. A je tam super, super cesty pekne, setko sa vola neajko po nemecky takto asi postavali nemci. A kedze to neni nikde v zadnej knihe tak tam neni ani moc ludi lebo ted naposledy v nedelu ked sme boli liezt tak pri jednej stene bolo asi tak 15 ludi a boal to proste tlacenica, vobec pohodka. NO a vt ejto nemenovanej lokalite sme trocha poliezli a ked podjeme liezt nabuduce tak pojdeme zase tam uricte. este sem nahadzam nejaek fotky z tade a idem spat.

Lucia

Herr petrulak

Herr Demcak

Herr Demcak 2

Herr petrulak isci herra Demcaka

Frau Zakovicova

Frau Zakovicova 2

Herr Slimak

herr petrulak si vyrobev kolotoc

Herr petrulak, v oranzovom tricku – Smer socialna demokracia (setky ostatne tricka som mal v pracke). Dopredu ma hnal pocit socialnych istvot a poradilo sa vyliezt (top rope) 10d / 11a stenu (nevedia sa v tom zhodnut co to je asi). Misulo to samozrejme zliezol tiez. Nabuduce by sme si to mohli skusit sami natiahnut, aj ked 10 d je asi moc.

Martin BC tu kuka na jeden suter. bolo to cele obrastene machom ale sito vypucovali a spravili si tam peken cesty, tam sme neliezli este ael pojdeme.

No konecne som sa dostal na koniec, a zase mi to trvalo dlsie ako som predpokladal, som sa nejako moc rozpisal zase, no co sa da robit.

Idem konecne spat πŸ™‚