Odchod – Prichod – Prve dni

Ak nerozumies textu dole, alebo ho nevies rozlustit asi si necital este povinnu cast INTRO kde sa dozvies ako desifrovat text.

Takze  2 dni pred odchodom (22/09/2014) sme zistili, teda som zistil  ze nas let (24/09/2014) neodlieta poobede ako sme si nejako mylne mysleli,ale ze odlieta o 7:30 rano , cize aby sme boli v Prahe na letisku 5:30. Tak sme vlasne museli sa dostat nejako do Prahy a to ze by nas tam hodili Misulovi alebo moji fotrovci padlo lebo ten cas bol uplne ze kajnsmentke. Takze padlo rozhodnutie ist vlakom, teda vlasne zase JA , JA a len JA 😀 som vymyslel ze teda pojdeme utorok vecer do prahy vlakom z BA. Cize sme mali uz plan. Super. Den pred tym som sa este pobalil (Vid foto 1 ).MOc som toho na oblecenie nebral, 7 triciek ci kolko 5 kosiel, 2 mikiny, 3 gace , 2 kratase alebo 3oje , spodare a ponozky a potom uz len sportove veci. Vibrami, palice, prilby, lezecky , sedak, snowboard, snowboardove topanky,spacak, dosku atd atd, dufam ze som to sem nebral na darmo:D Kazdopadne utorok vecer sme boli u Misula na baraku(Vid foto 2), setko sme nabalili aby malo presne tolko KG ako ma mat a nasledne sme sa vybrali na vlakovu stanicu (Vid foto 3)

Balenie veci
VU misula::na baraku
Na vlakovej v BA

Cize sme sa nejako dostali do Prahy, potom z tade na letisko , na letisku sme si zacekovali batozinu. To bolo celkom komplikovane lebo teta cekinatorka od nas chcela spetne letenky alebo viza ale sme nemali ani jedno a ani druhe, lebo viza nam dali az v kanade na hranici. Takze niekde volala asi 15 minut, sme tam stali ako panderlaci a  ked sa uz podarilo tento problem  “vyriesit” tak zase od nas chcela aby sme platili 2 miliony za nasu extra batozinu – sportove vybavenie kde sme mali lyze , snowbord, udice a co ja viem co. Kazdopadne sme nakoniec vyriesili aj toto, a po strasti plnych 2och hodinach sme sa dostali okolo 7:15 ku lietadlu, cize vlasne rovno na cas:D Dobre tururur…ruruururu……….rururur……….. a sme vo totych Venkuveroch (Vid foto 4). Mala nas tu cakat Lucia, ale neprisla. Sklamala nas, ze lucia?:D Tak sm esi to svihli do mesta , nasledne sa dostali na miesto urcenie kde nas mal vyzdvihnut typek u ktoreho som mal byvat. N amiesto sme sa dostali, akurat typek sa dostavil na Forde Mustang  Convertible , ciz emoc miesta tam nebolo. Tak ja som isol s nim a misulo si zobral taxana. Nasledne som sa zoznamil s domacimi, prisli mi dost divni, sak aj stale su:D Vyfasoval som moju zimmru (dalsie foto). V ktorej samozrejme nechyba kozmejkersky kavovar, ktory som raz skusil pustiti a spravil mi pol litrovu kavu zo 7g kavy cize to chutilo ako riadna chcanka. Nasledne som ten kavovar odpojil. A izba je clekom dobra velka. Dokupil som si do nej hajlujucu macku, ktoru som si kupil za 1 dollar v obchode “Armada spasy”, nieco na styl nasich sekond hendov. Tak sa mi zda ze budem pravidelny navstenik tychto sekacov lebo tam maju super veci  take seliake napriklad take veci ako su v baroch ze logo piva, akurat to ma meter x meter cize ked sa prestahujem dakde prec z tadeto tak tam hned pojdem a nakupim si tie veci:D No a kde som to skoncil no proste izba je ok, setko je ok, akurat si musim sam varit setko.

Vybalovanie na letisku
Moja zimmra
moja zimmra 2

A oni vlasne vobec nevaria  a jedia asi furt mekaca, alebo kfc, alebo pizza hut alebo daco ine, co mi prislo take divne, tak aspon mam celu (prazdnu) chladnicku pre seba:D Den co som dorazil som isiel hned spat viac menej , akurat okolo 02:00 som sa zobudil a strasny zavan travy tam bol, cize dakto si pod mojim oknom asi usulal riadneho Å¡peka, cize kanadania lubia fajcit travu co som tak prisiel na toto cisto iba podla chodenia na ulici a tych seliakych zavanov z domov , alebo aut:D Cize ak si prave ty FETAK , tak kanada sa ti bude urcite pacit:D 

Offcie
Hajlujuca macka
To co vidim z okna

A inak sme sa tu prve dni len tak povalovali, nasli sme “liquor store” cize obchod s chľastom , wallmart, setko tak 1 minuta chvodze od baraku. A vlasne byvame s misulom asi 50 metrov od seba co je uplna nahoda lebo sme si nezavisle nejako riesili ubytko. No a v tom alko-obchode sa da kupit plzen a kozel cize sa tam niekedy na neho pojdeme kuknut a oprobovat ci nie je pokazeny. A tiez sme nasli obchod zo zeleninou a ovocim , kde maju dobre smaky a vraj su al lacnejsie ako u nas na SK. Co je dobre . V supermarketoch je inak viac menej nasrate, polka obchodu su cipsy a dippy pre tortily:D Mliecne vyrobky nebudem komentovat a napriklad taku slaninu tu clovek nekupi ani keby chcel ako moc vela:D Tak preto planujeme kupit prasa a spravit velku zabijacku v strede ulice 😀 Cize ako jedlo tu je, ale v porovnani napriklad s takym Banovskym kauflandom sa mozu tieto supermarkety strcit do prde*e. Kazdopadne sme tu neni este tak dlho aby sme to setko obehali , ale tak bude to vsade asi pravdepodobne to iste. Skoda tej slaniny:D

Cize asi tak,a uz sa mi nechche pisat a chce sa mi spat, tak idem spat:D takze koniec