Pstruhy – Pilsner Fail – Dišwošer

Ak nerozumies textu dole, alebo ho nevies rozlustit asi si necital este povinnu cast INTRO kde sa dozvies ako desifrovat text.

Dalsi tizden ubehol ako voda, nejako brutal rychlo to setko ide. Setko mam pocit ze som tu tyden a ze nic nestiham. V skole sa neudialo nic nove akurat sme isli jeden jeden den namiesto skoly do mesta hladaj joby. Porozdavali sme par CV-ciek, jedien problem bol v tom ze ani v jednej restike sa nam nepodarilo zastihnut manazera kery to mas etko na starosti, tym padom by sme aj s nim mohli hodit rec ohladom roboty a ocarit ho nasimi mega skusenostami a personalitami:D Cize nase Cv-cka pravdepodobne su iba dakde hodene na štosi z dalsimi XY Cv-ckami. Cize mam v plabe tam sade kde sm enehali CV ist tedto tyden znova a psytat sa ze kde to akoze secko viazne. Uvidime co sa stane. A nasli sme aj jednu krcmu, ktora nas hned ocarila lebo mali z vonku tabulu “Pilsner Urquel”, tak misulo zavelil reku mato toto je osud tam musime ist. Tak sme tam isli, ale zase ziadni manazeris tam nebol, tak sme hodili rec z nejakym kucharom alebo kto to bol, uplny typek, normalne mam podal na konci ruku , to sa nam este nestalo a odili sme. Pilsner nam utkvel v mysliach a tak sme si neskorsie ten vecer kupili v liker store po plechovke “Pilsnera” vid obrazok jedna. Pilsner chutil ako euro pivo , ako brblava voda, nejake divne chute tu maju, hento sa nemohlo uvarit v cechach 🙂

Pilsner- aka euro pivo
Ryby

Obrazok 2 je nic iba 2 udice a taska, a flasa (ktoru som mimochodom dostal od mojeho singapurskeho kamosa, usetril som 20 dolacov) a igelitka z wallmartu 😉  Tento vykend sa znel v znameni ryb. ZIma sa blyzi, a mrazak je furt prazdny. Tak sme sa boli chytat. Najprv sme cheli chytat lososi n a Cpailano River tradicne, ale ked sme tam dosli, tak voda vystupala asi tak o meter a tiekla brutalne, cize tam sa nedalo chytat a keby nahodou sa aj daco chyty , tak v tom prude je to bez sance asi.

Cize tuna nebolo mozne chytat, tak sme isli na Rice Lake kere je tiez tuna v dosahu blyzko celkom. Tam su uz losose neni, ale zato su tam pstruhy. Tak sme tam isli sobotu a nedelu a natasali sme ich tam kazdy po 2och kazdy den (to je max co si moze clovek za den zobrat, 2) nech teda je daco do mrazaka. ALe v porovnani z lososom je to len male hovienko. Cize treba chytiti lososov lebo sezona za mesaic konci a uz sa nebudu dat chytat a sptruhy sa daju aj v zime lapat. Tak sme sa dneska rano vystrojili na rieku. Bohuzial nam to nevidalo, ja som spal strasne moc, aj ked som chel vstat a Misulo asi spal tiez. Sklamali sme. Shame on us. 

No a prave (11:00) nam volali z jednej restiky ze mame dosjt dneska na nejaku skusku tak teda ideme nato:D akurat ze mame dojst v cierncyh koseliach kere zase nemame takze musime ist na nakupy zasem, mna tu asi z toho porazi uz, nakupni maniaci z nas. ……..
…..cas plynue……..
…………..cas plynie…………………
……………………cas plynie……………………….
Cize teraz tu mam 00:30 hod uz je vlasne zajtra. ASi pol dna som hladal ciernu koselu, pretoze prvy dojem je prvy dojem, nakoniec som zohnal iba velice tamvo modru, direk som si kupil aj cierne gate nech som elegan. Inak Ciernu koselu kupit vo venkuveri je fakt ze akoze umienie, zabil som tym pol dna a aj tak som to nenasiel…failol som…Ani som kvoli tomu nesiel do skoly….ccc..ale co sa stalo, to co sme si mysleli ze bude nejaky normal pohovor v restike (mimochodom jedna z naj tuna 😀 )  prebiehalo nejako tymto stylom. Nikdo sa nic nepital na nase “skvele” ixspiriensi (skusenosti) ktore sme mali v CV. Inak Miso,Linda dik za tie veci co ste mi napisali na FB ze ako sa ma spravat casnik a tie obkeci k tomu, ale kazdopadne mi to bolo na nic lebo casnik by tu zo man bola tak mozno o 5 rokov  🙂 NO ale jednoducho nas supli rovno do kuchyne umyvat riady. Zaciname zo spodu ako setcia milionari, teda miliardari ako povedal MIsulo 🙂  Este stastie ze som mal na sebe vychytanu koselu a direk cierne gate:D Misulo tam isol o 16 00, ja som nasledoval o 18 30. Ono by to nebolo az take zle keby sa tam da s dakym rozpravat a nie iba cumet na masinu kera to umyva a clovek to tam musi furt nakladat, je to proste makacka:D Ale popravde si neviem predstavit ze by som toto robil nejako moc casto, lebo mi celkom stacili tie 2 hodiny co som tam bol.  Ale super vec je ze som zarobil mojich prvych 20 dolaaaaarov. Teda aspon dufam ze tomu tak je lebo manazeris-ka mi po hodine mojej “svedomitej & predciznej” prace povedala ze mozem ostat do konca vecera ze mi to zaplatia a ze kedy mozem nastupit a do vacku mi vopchala vizitku s kontaktama lebo moje ruky, na ktorych boli nastastie rukavice boli dost zasrane od toho umyvania . Takze som asi \obstal” v teste a som spravny dišwošer. Super.Vyberovi test ako keby ideme robit niekde do nasa astronautov. Inak tam robil jeden fagan cech, kery ma tam akoze zaucal, a je to mimochodom telokemunikacni Ing. Cize na nase tituli a ine kajnsmentke tu celkom dost prdia:D No ale idem napiset manazeris-ke po tom ako dopisem tento pampflet ze som neni hodny tej roboty . A budem-e hladat asi daco ine, lebo toto mi prislo ze robim tam za minimalnu mzdu cize nic moc prachy a nemam ani prilezitost vypravat po anglicky, cize to je take dost zabite. Kazdopadne ma to dost nakoplo a viem co robit nescem a budem-e sa sanzit daco ine najst, najlepsia by bola nejaka robota na stavbe, tlllct kladivom od rana do vecera:D ale tam si aspon clovek zarobi viac ako v kuchini za masinou. A este sa moze aj povypravat s kolegami z indie co s nim budu robit:D Uvidime ako to pojde dalej 🙂

Inak rano sa zobudim, ceknem mail, odpisem typkovi z londina a zo sydney ze nie, nemam zaujem o IT pracu tam a tam, poobede zhanam pol dna koselu aby som bol fesak a nakoniec 2 hodiny umyvat riad, no neni to sranda?:D 

A este sa mi poradilo vcera jednou rukou miesat rajcinovu polievku a druhou som pracoval na palacinkach, to akoze uz ze fakt multifunkcnost ako svina, co si budeme hovorit.

Hasta la vista, baby